måndag 21 oktober 2013

Utvecklingssamtal och vab

I morse var vi alltså på Felizias första utvecklingssamtal i skolan. Den här gången var det utan barn (annars är ju de alltid med i skolan, jämfört med hur det kan vara (och har varit på Felizias förskola) på förskolan, men i vår kommer Felizia att vara med. Samtalet gick jättebra och de är såå nöjda med vår stora lilla tjej :) Hon är lugn, trygg och snäll och sköter sig bra både vid utflykter/utelek och när de sitter inne och jobbar. Känns såklart jätteskoj att höra! Även om vi inte är så förvånade - hon är sällan den som far runt eller ska synas/höras i grupp (jämfört med hemma ... ). Hon har ett gäng kompisar, som hon leker lite mer med, men kan även leka med flera olika barn, både från sin klass och från de andra två. Det här har hon ju sagt själv, men det känns ju bra att få höra det även från personalen, då vet man att hon har det bra :)
 
Jazmine har fått vara hemma idag (blir hemma även imorgon). Hon sov bra i natt och var pigg och glad imorse - inget klagande på ont i öronen och ingen feber. Men hon sov 2 timmar mitt på dagen (hon sover annars 45 min på förskolan och inte alls när hon är ledig) så det märks att sjukdomshelgen slitit på hennes lilla kropp.
Hoppas hon är pigg och "som vanligt" imorgon så hon kan gå på förskolan igen på onsdag!
 
Här ser hon ju inte vidare sjuk ut ... :)
 
Valde kläder, och hatt, helt själv. Jag (som var på jobbet) hade tydligen sagt att hon skulle ha klänning ... ;) Sen hade jag sagt att hon skulle sitta på köksbänken också ... Hon börjar bli påhittig vår lilltjej ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar