söndag 27 oktober 2013

"Premiär-bortasovning"

Den här kvällen är lite ovan för mig och Robert - vi är hemma helt utan barn! Det är första gången Jazmine sover någon annan stans utan oss.
Vi har varit på middag hos Roberts föräldrar och de ska även vara barnvakter i morgon så då passade det ju bra att de sov kvar där, till tjejernas stora glädje :)
Jazmine blev lite tveksam när vi sa att vi snart skulle åka men att hon och Felizia skulle stanna kvar och sova hos farmor och farfar, men det vände snabbt och hon blev inte ledsen eller så. Båda var som eld och lågor medan de bäddade i ordning sängarna :)
Allt kommer säkert att gå bra och det är med största säkerhet två glada tjejer vi träffar igen imorgon eftermiddag!
 
Tidigare idag tog jag tåget in till stan för att träffa mamma. Vi gick till Clarion Hotel Gillet för att äta brunch, och det var vi ju inte ensamma om att göra direkt ... vi fick vänta en dryg timme på att få ett bord! Men den tiden fördrev vi på i ett antal affärer så gick ju ingen nöd på oss :)
Var bl.a. in på H&M där det blev en t-shirt och ett par gympa-/jobbyxor till mig, 2 par strumpbyxor, 5 par trosor och en fleecetröja till Felizia samt ett par mjukisbyxor till Jazmine.
I S:t Per hittade vi en trevlig affär - Rituals. De har bl.a. diverse hudrengöringsattiraljer, doftljus, smink, m.m. De hade bra pris på en sorts duschskum så köpte en flaska sån. Man fick prova tvätta händerna med den och den var väldigt dryg och händerna blev väldigt mjuka. De hade en massa annat skoj men det får köpas en annan gång :) Även ett stort plus till den väldigt trevliga personalen! Så kan varmt rekommendera er ett besök på Rituals i S:t Per :)
 
Sedan fick vi då vårat bord på Gillet. De måste ha stans bästa brunch - en massa gott att välja på! Är fortfarande proppmätt ... :)
 
Innan vi promenerade mot Salabacke/Årsta så blev det ett besök på TGR - de har en massa skoj :) Idag köpte jag bara träpärlor till barnen men såg lite smått och gott som kan passa i deras adventskalendrar ...
 
Blir en lite ovan och annorlunda morgon här hemma i morgon - Robert jobbar så är bara jag hemma. Vad tomt och tyst det kommer att vara ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar