torsdag 31 oktober 2013

Leos Lekland

En av presenterna Julia fick av Felizia på sitt kalas var ett besök med mat och fika på Leos Lekland. Idag gjorde vi slag i saken och åkte dit. Hade fått förvarning från Linda, som var där igår, att risken var stor för myyycket folk och köer både in och när man skulle äta. Men vi måste ha valt rätt dag! Vi kom dit vid 9.45 (de öppnar 10) och då var vi bil nr 2 på parkeringen, så vi klarade oss med andra ord undan kö in (eller ja vi köade visserligen, men stod ju som nr 2 så kändes ju okej). När vi sedan skulle äta lunch så fick vi beställa med en gång och maten blev sedan serverade efter bara några minuter - perfekt!
 
Tjejerna höll full fart från första stund och de var nog överallt där inne, förutom på bollskjutningsstationen. Favoriter tror jag var "ringåkning" och "vulkanen", där var de måååånga gånger och länge :)
 
Bilder och filmer
 
Ritar lite i väntan på att Leos ska öppna

På väg upp ...

... och iväg!

 

Hopp och studs


 
 
Trötta och hungriga tjejer (köket är inte öppet än)
 
Leo själv kom ut på besök :)
 
Äntligen lite mat i magen :)
 
Då orkar man åka mer ring :)
 
 
 
Det blev en massa mer lek och, precis som i början så höll tjejerna hög fart och det var svårt att hänga med i vart de sprang i väg. Men de klarade sig ju bra på egen hand också så jag passade på att ta det lite lugnt i en av sofforna vid vulkanen (där de var mest så då fick jag ju en skymt av dem ibland i alla fall :) ).
 
Fika måste man ju göra också - Felizia och Julia valde en varsin slush
 
Det var två trötta tjejer som jag tog med mig i bilen tillbaka mot Storvreta efter ca 4 timmar (!) på Leos. Men roligt hade vi!
Stort tack Julia för att du ville följa med!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar