lördag 12 oktober 2013

En "i-ett-lördag"

Ja den här dagen har i princip gått i ett sedan imorse. Men dagen har bara varit fylld av roliga saker :)
Denna lördag började, som vanligt, med ridning för Felizia. Eller idag blev det ingen ridning uppe på hästryggen utan de hade teori istället. De fick öva på en massa bra saker: tränsets delar, namn och utseende på 3 olika nosgrimmor, kratsa bakhovar, ta av täcke (Elin visade), vända runt och tränsa/tränsa av.
 


Lite läskigt när bettet ska in i munnen


Felizia fixade det mesta utan problem, men det var lite läskigt, och svårt, att kratsa bakhovarna. Men vi tränar vidare på det så ska det nog gå bra snart det också. Inte heller lätt att tränsa helt själv när man inte riktigt når upp, så lite hjälp kan behövas av den anledningen. Men annars klarar sig Felizia bra själv, om hon bara vågar prova och själv tror att hon klarar saker och ting ... :)
 
Medan Felizia hade teori så roade sig Robert och Jazmine ute på egen hand. Felizia tyckte det såg spännande ut och ville också vara med en stund
 
De hittade en massa nyckelpigor i flishögen
 
Sedan var det snabbt hem och äta lunch och duscha för att sedan fara in till stan och gå på kalas hemma hos Molly, som fyller 4 år på måndag.
Kalasbarnet

 
Lyckas blåsa ut alla fyra ljusen på den fina Hello Kitty-glasstårtan :)
 
Det fanns många goda tillbehör till glassen, bl.a minimarshmallows i olika färger som både Jazmine och Felizia åt mååånga av :)

 
Efter fikat och lite mera lek så var det dags för skattjakt
 
Skatten bestod av påsar med både goda och roliga saker i

Bl.a. en "kalastuta"

och tablettask
 
TACK Molly (med familj) för ett roligt kalas! Måste ses snart igen :)

Efter kalaset skyndade vi vidare hem till mamma. Hon kom hem från Barcelona tidigare i veckan och ville träffas och ge lite presenter till barnen. Fika fick vi också :)
 
Barnen fick varsina två tröjor


Och jag fick ett jättefint halsband (har tyvärr glömt bort att ta bild på det).
Tack så mycket!
 
Felizia passade på att mysa i mormors nya säng

Innan vi åkte hem så han barnen med en kort degstund också
 
I morgon blir det en lugn (?) dag här hemma. Jag och Robert ska väl försöka röja och städa lite och Felizia får besök av en kompis. Jazmine lär väl "störa" på alla möjliga ställen ... ;) Nej hon hittar nog på lite att göra hon också. Om inte annat så lär hon vilja hjälpa till :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar