torsdag 17 maj 2012

4H-besök

Efter lunchen åkte vi in till Uppsala och Gränby 4H. Där hade vi stämt träff med familjen Sjödahl. De har fått en hel del lamm så vi tittade lite på dem (och fåren) innan Felizia och Nils satte fart... De hade inte så mycket tid att titta på djuren utan sprang runt och lekte, klättrade på stenar, "fiskade", m.m.
Jazmine var feberfri på fm så hon fick också följa med. Kul, tyckte hon! Hon var uppe och gick lite, tittade på hönor och tuppar och tyckte det var allmänt spännande, speciellt när lammen/fåren bräckte och tuppen gal :-)

Hålen i staketet var precis lagom stora för att passa Jazmines små händer. Tur att ingen höna/tupp var hungrig just då...




Jag är fortfarande förvånad över att Felizia inte halkade/snubblade i vattnet när de gick runt på stenarna. Lite blöt om tårna var hon men det torkade snabbt.



Jazmine somnade i bilen hem. När hon vaknade hade febern kommit tillbaka...39,9 grader låg den på oh näsan var täppt. Efter ipren och nässpray lyckades jag få henne att somna. Vi slumrade lite båda två och vaknade när det var dags för middag. Blev grillat idag. Hade alla varit friska hade vi kanske till och med suttit ute när det var så varmt och skönt väder, men får spara det till en annan dag.

Efter att sovit piggnade Jazmine till och fick i sig middag och sen var hon nästan som vanligt igen :-)





Oj herregud vad klockan blivit mycket! Är ju jobbdag imorn igen så är väl dags att gå och lägga sig om man ska orka upp kl 6. Men blir en lugn dag, som mest får vi tre barn. Och sen är det två dagar ledigt igen, så ska nog gå bra. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar