söndag 6 maj 2012

Superhjältekalas

Idag har Felizia varit på 5-årskalas hos Olle. Temat var superhjältar, eller vad man ville (om man ville klä ut sig) - Felizia valde att vara en, som hon själv kallade det, piratprinsessa.

Kalasredo

Olles föräldrar är alltid bra på att ordna spännande och händelserika barnkalas (iaf de två vi har varit på :-) ) och efter smarrigt fika med glass, maränger, strössel och såser av alla möjliga sorter, jordgubbar och kex (har säkert glömt något som fanns på bordet) så fick de höra att deras godispåsar hade blivit inlåsta i en låda med kedjor och hänglås. För att komma åt nycklarna var de tvungna att utföra olika uppdrag.


Här i finns alla påsarna

Ett av uppdragen var att fästa så många kädnypor som möjligt på Olles pappa på 1 minut

Efter att de klarat alla fyra (eller var det fem?) uppdragen så fick de till slut varsin påse :-)

Men kalaset var inte slut för det. De lekte lite ute innan det var dags för korv med bröd. Efter att ha fyllt på med ny energi så gick de till den intilliggande grusplanen och spelade lite fotboll/sprang runt.


Trots att det varit full fart på kalaset så var det inga problem att cykla hela vägen hem. Jazmine däremot somnade mer eller mindre så fort vagnen började rulla...



Vad gäller Jazmine så sov hon i princip från 23-11.30 (plus 20-22) med korta uppvak för att dricka vatten. Helt slut med andra ord. Men febern försvann under natten och har hållit sig borta hela dagen. Har inte vågat ge henne så mycket att äta men det hon fått i sig har hon fått behålla. Blev lite fruktpuré och smörgås innan vi gick iväg till kalset, några smörgåsrån när vi var där och hemma sen så fick hon faktiskt i sig ca ½ burk mat - allt av egen vilja (hon har med andra ord varit sugen och själv talat om att hon vill ha). Skönt att det inte verkar vara mer än bara en engångsgrej, men inte funderar man mindre över vad det beror på för det, speciellt som det inte är första gången...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar