lördag 5 maj 2012

Bak och utelek

Efter en natt med lite "jojo-sömn" à la Jazmine så tog vi en långfrukost, skönt att inte behöva stressa iväg.
När frukostbestyren var avklarade och diskmaskinen fylld så tog jag och Felizia på oss muffinsförklädena - här skulle bakas marshmallowmuffins. Tanken var att Jazmine skulle somna innan, men hon var inte riktigt av samma åsikt utan fick sitta i sin stol och titta på :-)

Mm, smarrigt :-)

Sen var det lunchdags innan vi klädde på oss och packade ner fika och uteleksaker under vagnen, innan vi gav oss iväg för att träffa Julia och hennes mamma och lillebror för lite lek. Vi gick/cyklade till en lekpark en liten bit från Felizias förskola. Vi kom lite före Julia och co. så Felizia hann leka lite själv först - vi gungade tillsammans, gick in i snåren/buskagen där vi hittade en mysig koja och grävde lite i sandlådan. När Julia kom blev det skratt, leenden och bus. Tjejerna "lagade mat", lekte i buskagen och satt i sandlådan medan jag och Maria hann prata om både det ena och det andra... :-) Lillebror Melker provade också sandlådan - spännande :-) Jazmine sov större delen av tiden, men vaknade strax före fikat (det vankades ju kakor...men hon fick nätt och jämnt i sig en, mer spännande att titta på Melker och fåglarna).
Det var en trevlig lek-/pratstund, synd på vädret bara. När vi gick var det soligt och ganska så varmt men efter ett tag började det blåsa rejält...brrr! Men regnet klarade vi oss ifrån i alla fall.

Felizia ska på kalas hos en kompis på förskolan i morgon så efter att ha varit hemma i kort stund tog vi bilen till Gränby C för presentinköp. Alltid svårt att köpa till någon man inte riktigt känner. Men hoppas han blir nöjd.
På väg hem stannade vi till på Max där det blev en Maxbox (att ta med) till Felizia medan jag beställde pizza till mig och Robert.

Har haft en bra dag, som tyvärr avslutadesmed en äkta kaskadkräkning av Jazmine...BLÄ! Börjar bli trött på hennes kräkande nu...får väl ta och ringa vc/bvc på måndag och hoppas de kan ta en titt på henne för att försöka ta reda på vad det beror på. Magsjuka tror jag då inte på den här gången (inte förra heller, men första däremot kan mycket väl ha varit det). Lite febrig innan hon somnade och skakade lite grann, som vid frossa. Får se hur natten blir... Känner mig inte vidare nöjd med att Robert ska jobba i morgon (=sover i förrådet)... :-/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar