måndag 14 maj 2012

Smör

Jazmine har fått en förkärlek för smör... Det går inte att ge henne en smörgås utan att hon får smör på. Hon vet mycket väl var smöret finns och pekar/slår på kylskåpet för att visa vad hon vill ha :-) Håller man henne i famnen så försöker hon dessutom att öppna.

Här har hon lyckats få tag på smörkniven

Minen när hon får syn på smörpaketet

Kvällsrutinen numer är en portion gröt och en hel smörgås med myyycket smör på. Mmmm :-)

I filmen ser och hör man vad Jazmine vill ha, och hon visar tydligt när det är rätt :-)

Gårdagens middag här hemma blev enkel - våfflor med sylt, äppelmos och glass. Jazmine åt lasagne men var sugen på våfflor också. Nästan en halv våffla gick ner totalt!



På bilderna och i filmen kanske det syns att hon har ett sår på hakan. Ute på tävlingen i går så tappade hon balansen när hon böjde sig fram för att plocka upp stenar på marken. Hon slog sig på hakan plus att hon bet sig munnen (insidan av överläppen) och började blöda ganska rejält. Som tur var så slutade hon gråta ganska snabbt vilket ju stoppade blödningen. Men en liten fläskläpp blev det.

I morgon lär det bli nya tårar från lilltjejen... Då är det nämligen dags för 1-årskontroll och vaccination. Får se om läkaren har något svar på varför Jazmine kräks ibland utan (synbar) anledning... Vikten lär ju inte ha gått upp alltför mycket eftersom det inte är så längesen hon kräktes senast och då tappade matlusten ett par dagar. Men smöret kanske har gjort susen? :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar