lördag 12 maj 2012

Lite shopping

Dagens aktivitet bestod av en shoppingtur till Uppsala. Första stoppet blev på Hööks där Felizia fick ett par nya ridskor.



Sedan åkte vi till Rusta (pumptvål och lite annat smått och gott) och Barnens hus (galonställ till Felizia och 2 bodies till Jazmine + att vi tittade på en ny bilstol till Felizia) innan det var dags för dagens egentliga shoppingmål - IKEA.




Felizia var sugen på leklandet, liksom "alla" andra (var 1 ut - 1 in...) Men hade tur att de före i kön var syskon, dvs. minst 2 som skulle in samtidigt, så gick ganska snabbt ändå. Som vanligt på IKEA så tar det längre tid än man först tänkt. :-)
Vi tittade på lite nya barnmöbler. Har planer på att flytta om lite i rummen här hemma, men Robert är inte riktigt med på det, inte fullt ut iaf... Men utifall att så tittade vi på lite möbler till de två barnrummen. En hylla (likadan som Jazmine redan har i sitt rum) blev det iaf.
Efter att alla fått i sig lite fika styrde vi mot kassan, efter lite omvägar ;-).
Förutom hyllan blev det en taklampa till köket, diverse köksredskap, kuddöverdrag, överkast till Felizia, plus lite annat (som det brukar bli i just det varuhuset).

Jazmine tyckte om att prova sängar :-)


Efter ett stopp på Bauhaus och Coop på Gränby blev det middag på Max innan vi åkte hem igen.

På Coop hittade vi ett par "foppatofflor" till Felizia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar