söndag 13 maj 2012

Hopptävling

Idag gjorde Felizia sitt livs andra hopptävling ute på Solängens ridskola. Än så länge är hon för liten för att bli nervös men när vi gick banan blev hon lite småspänd. Men det släppte snabbt. Hon skrattade och busade runt och när hon väl suttit upp på Valle så var allt som vanligt (som att hon bara skulle rida vanlig lektion). Antar att det där med nervositet kommer mer när hon ska rida banan helt själv...

Tävlingens första klass var delad i tre grupper. Felizia var i den första och hade där startnummer 2. Valle var duktig (men lite seg om man frågar Felizia) och hoppade snällt över hindren (även om ett par skutt blev lite höga, men det tyckte Felizia bara var kul). Efter deras fina runda fick de såklart en rosett!


Så här såg det ut, från start till mål :-)

Men först och fråmst måste man ju gå banan

borsta och sadla

leda ut hästen på banan och sitta upp

och så rida fram (värma upp)

Resten av förmiddagen lekte hon med Zelda, köpte lite korv och godis, spelade på chokladhjulet (dock utan vinst, tyvärr) och lekte i sandlådan med Valle (kusinen, inte hästen ;-) ).

Två stolta tjejer!

Daniel och Linda kom på besök så vi åkte hem till oss och åt lunch. De har nyligen varit i Egypten och hade med sig en varsin klänning till Felizia och Jazmine.



Efter lunchen tog Felizia cykeln och gjorde sällskap med Daniel och Linda till Konsum där de köpte lite fikabröd. Blev således fika när de kom tillbaka :-)
Då först vaknade Jazmine och var lite social en stund (hon sov närmare 3 timmar...) innan Daniel och Linda åkte tillbaka till Uppsala igen.

Tack för trevligt besök och fina klänningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar