torsdag 24 maj 2012

Härligt!

När jag kom hem strax efter 16 så gick vi ut i det härliga sommarvädret på en gång. Robert, Felizia och Jazmine hade, efter att de kommit hem efter diverse ärenden i stan, växlat mellan ute och inne under eftermiddagen men om barnen skulle fått välja helt själva så hade de nog varit ute hela tiden, värmebölja eller inte...

Jazmine har verkligen fattat tycke för det här med att vara ute och blir riktigt arg om altandörren är stängd... Hon hämtar sina skor och visar var de ska sitta och ska alltid med ut om någon annan går ut :-) Så gissa om det var en lycklig liten tjej som fick följa med mamma och storasyster ut på tomten om "röja runt"!

Bilder från våra timmar ute

Inte många som får åka pulka på våren/sommaren :-)

Ser pappa i fönstret

Lite tungt var det men fram kom de


Vår vita rhododendron har slagit ut! Hoppas de röda och den lila gör det samma snart. De två små får nog vänta till nästa år

Äppelblom

Gick ner på ängen där Jazmine plockade lite maskrosor, och bort till stenarna där allt var frid och fröjd till Felizia halkade på en sten och skrapade armarna, knäna och magen :-( Tur att det gick över efter att tvättats rent (även om det tog en stund).


Felizia myser på varm sten


Grillat har vi gjort ganska många gånger den här våren men i kväll var faktiskt första gången vi satt ute på altanen och åt.

Klyftpotatis är en favorit hos Jazmine (men vad äter hon inte...ja förutom sin egen mat då...) :-)


Innan vi gick in för kvällen så blev det lite gräsklippning och sen krocket.


Jazmine trivs i sin nya vagn (ny för henne alltså, Felizia hade ju den oxå)


Var någon liten skruttunge som spelade krocket på sitt eget lilla sätt ;-)

Nu får vi snart reda på om Loreen går vidare. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar