söndag 18 mars 2012

Äntligen lite ordning

Igår kom pappa (äntligen!) förbi och installerade vår nya diskmaskin. Den har varit på plats sen förra söndagen så kändes som att det var på tiden :-) Gissa om det var skönt att kunna ställa in disk i en maskin i köket istället för att behöva gå bort till den i tvättsugan?!
I samma veva hjälpte han oss att köra iväg vår gamla frysbox, torktumlare och lite annat skräp (som är för stort för bilen) till sopstationen samt tog med sig vår gamla tvättmaskin, spis/ugn och vårt gamla kylskåp hem. Skönt att bli av med dessa saker! Nu är det "bara" att städa i ordning i garaget igen, ser verkligen ut som ett bombnedslag därute...

Nu är det lite mera ordning i köket, matrummet och vardagsrummet. Ska försöka ta lite bilder på köket snart så ni får se hur det blev till slut.

Igår eftermiddag fick vi besök av Moa, Robban, Nils och Molly - trevligt! Barnen lekte bra och lyckades leta fram både det ena och det andra att leka med :-) Men vi lyckades få det mesta städat innan Felizia gick och la sig.
Sjödahls stannade över middagen där vi bjöd på lax i ugn med fetaosttäcke, potatis och "gräddig vitvinssås" samt en tomat- och avokadosallad. En enkel och riktigt god rätt som jag kan rekommendera.

Blev tyvärr inga bilder tagna under dagen/kvällen, men ni klarar er säkert ändå :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar