söndag 11 mars 2012

Kalas 2

Nu har vi äntligen kalas färdigt för den här gången. Kul är det ju alltid men lite lagom stressigt sådär. Idag var det familje-/släktkalas. Fikat räckte och det blev lagom mycket över (så man kan gotta i sig lite i morgon också :-) ). Men blev lite sur över frostingen till cupcakesen (jaja lite svengelska får man tåla), den blev superrinnig (fråga inte varför) så fick servera dem som vanliga muffins istället, lite tråkigt men bättre än kladdiga "semicupcakes" i alla fall.



Felizia önskade själv en tårta med vaniljgrädde (vaniljvisp), jordgubbar, hallon och choklad och självklart fick hon det. Vaniljvisp + skivade jordgubbar på de två första lagren, hallon uppepå och choklad (Noblesse) på sidorna. De lila glitterljusen valde hon när vi handlade igår.

Felizia brukar inte äta gräddtårta men idag gick det ner lite grann i alla fall. Kanske för att hon önskat tårtan själv...



"Mm, grädde är gott!"


Felizia öppnade paket för glatta livet och fick bl.a. en sparkcykel, piratklänning, hästspel, pysselböcker, sagoböcker och en klocka. Hann inte ta kort på allt innan hon gick och la sig men hann få några paketöppningsbilder och "poseringsbilder"


Pirattjej på sparkcykel

Jazmine bläddrar i en av sagoböckerna Felizia fick

Valle får låna datorn en liten stund

Apropå Valle...han är lite rolig, han måste tydligen testa badkaren hos de han är på besök hos. De senaste gångerna vi har varit hos Johan och Sandra så har han (och Felizia) badat, men hittills har vårt badkar klarat sig från besök. Tills idag...helt plötsligt får vi höra att Valle och Felizia badar! De plaskade, lekte och hade skoj en ganska lång stund innan det blev dags att gå upp. De är ju för roliga :-)


Jazmine hade såklart inte ro att sova så länge det var gäster här så hon fick ta en liten powernap efter middagen, vilket ju gjorde att hon var vaken lite längre på kvällen. Då hann vi med lite bus i soffan :-)


"Trött? Jag? Vilken förolämpning!"

"Jag är ju på mitt bästa bushumör!" :-)


Man känner sig ju lite lagom trött efter en intensiv, men rolig, helg så ska bli skönt att sluta tidigt i morgon. Sen är det det där med spinning på kvällen...men jo jag MÅSTE ta mig dit, alldeles för länge sen sist. Måste bara komma ihåg att boka i morgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar