söndag 4 mars 2012

Vår!

Har i alla fall känts lite så i helgen. Dessvärre säger de att det ska bli kallt med snö i veckan som kommer... Bara hoppas det inte blir långvarigt.

Men i helgen har det i alla fall varit fantastiskt vårväder! Igår tog vi en långpromenad alla 4, eller kanske ska skriva alla 5 eftersom "Skrållan" var med också :-) Felizia behövde tydligen fylla på sitt godisförråd (var ju ändå lördag) så vi promenerade bort till den nya godisaffären som öppnat här i Storvreta. Snacka om välfyllt - fanns massvis att välja på. Jag och Robert var såklart också tvungna att köpa lite, fanns så många sorter som vanligtvis inte finns i godislådorna i de "vanliga" affärerna. :-)
Innan vi promenerade hemåt gick vi in i den lilla barnaffären som finns på samma ställe. Finns mycket fint där... Nu hade de utförsäljning av diverse regnkläder så blev ett set i fleecefodrad galon. Tycker de plaggen är alldeles perfekta, så skönt att inte behöva tränga på galonkläder över de vanliga ytterkläderna (à la michelingubbe) och så behöver man ju inte tänka på att det kanske finns en vatten-/lerpöl någon stans eller att det kanske börjar regna - rätt kläder är ju redan på i så fall.

Goa lilla (eller okej, stora) unge!

På språng




Väl hemma fick vi besök av mamma så bakade en knäckig paj med rabarber och jordgubbar. Blev glass till - mums!
Hann även bli en hel del lek innan mamma/mormor åkte hem.

Premiärbak (om nu att grädda paj räknas som att baka) i nya ugnen

En tom kartong kan tydligen bli en båt... :-)



Efter en god middag (laxfilé med fetaosttäcke, potatis och avokado-, tomat-, och ruccolasallad) blev det godis och läsk till melodifestivalen.
Felizias obligatoriska dans. Den här gången blev det till Sean Banan...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar