lördag 10 mars 2012

Nickiskalas och melodifestival

Idag var det dagen D - Felizias kalas på Nickis! Hon har längtat läääänge och var lite lagom spänd, vaknade före 7 i morse... Vi kom dit lite tidigare än kalaset började och det var inte lätt att hålla Felizia borta från lekområdet (hade ju egentligen tänkt vänta till alla kommit men det var ju dömt att misslyckas...). Sen röjde hon och alla andra i 2 timmar, med lite paus för korv, glass och paketöppning :-) Kul var det! Även om det var svårt för oss vuxna att hålla koll på var alla befann sig (10 barn håller sig sällan på samma ställe samtidigt, iaf inte på ett lekland...).
Felizia tyckte det var roligt att så många kunde komma och tackar så mycket för de fina presenterna!

Lite kalasbilder

De hade en speciell födelsedagsstol
"Ja må hon leva" (fick tyvärr bara med halva)


Glass till hela gänget

Dags för paketöppning

Jazmine var också med och tyckte allt var väldigt spännande



Så fort vi kom hem skulle alla presenter packas upp (och gärna lekas med, alla på en gång...). Och det fanns fler som gärna hjälpte till :-)

Mycket pysselgrejer av olika slag så nu har Felizia att göra ett tag :-)


Var ju skönt att slippa ha kalas hemma (med allt vad det innebär) men annars vet jag inte om jag kan rekommendera just Nickis... Har inte fått någon information alls, varken inför eller idag när vi kom dit. Allt kändes väldigt rörigt. Men men barnen hade ju skoj i alla fall! Och det var ju huvudsaken :-)


Jaha, så har vi äntligen fått en vinnare, ja i melodifestivalen alltså. Loreen...jo men känns faktiskt helt okej. Tycker inte årets tävling har hållit någon vidare nivå men det här var åtminstone en av de bättre låtarna. Kändes ju i alla fall riktigt bra att Danny INTE vann. Han har verkat så självsäker inför hela tävlingen att det var skönt att han fick en liten knäpp på näsan.

Som vanligt körde Felizia en liten dansuppvisning, idag till bidrag nr 1 - Shout it out




Jazmine orkade också "digga" en stund innan det var dags att gå och sova


I morgon är det kalasdags igen, nu är det släkten som kommer. Har bakat muffins (som ska bli cupcakes), sega kolasnittar och chokladtårta (typ kladdkaka) idag, bullbaket lejde jag bort till mamma (men det tog emot, brukar ju alltid göra allt själv...) så de var bara att hämta upp hemma hos henne. I morgon blir det till att städa i ordning lite plus att tårtan ska göras/dekoreras.
Felizia har dessutom friidrott (om hon orkar efter dagens uppståndelse) med blir bara en av oss som åker (Robert?) så får den andra stanna hemma och fixa lite.
Felizia ser redan fram emot morgondagens paketöppning :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar