söndag 4 mars 2012

Friidrott och IKEA/Gränby

Förra söndagen var det sportlovsuppehåll men idag var det dags för friidrott igen. Felizia har ju hittills tyckte det har varit lite sisådär, vissa saker är roliga, andra lite läskiga men har alltid åkt dit utan problem. Men idag ville hon inte... Efter att jag lovat att vara med i allt "läskigt" (som jag brukar) så lyckades vi övertala henne att åka. Och tur var väl det för hon hade ju riktigt kul!
Till att börja med var det två andra ledare idag, varav den ena är mer ansvarig för hela friidrotten (henne man har kontakt med vid ev. frågor, osv) och lekarna var okej (den första gjorde man 2 o 2, perfekt för mig och Felizia :-) ). Sen var det 2 olika hinderbanor idag, sådant som Felizia tycker är allra roligast. Hon såg så glad ut och sprang och höll en bra fart hela tiden - kul att se!

Några bilder från delar av banorna:


Tar sats för längdhopp ner i tjocka madrassen

På väg upp efter längdhoppet

Det där med rygglyft är inte så lätt... ;-)

Sit-ups gick lite bättre

Jämfotahopp

Skutt upp/ner på/från bänken



Efter lunch och lite annat fix hemma så bar det av till stan. Första stoppet blev IKEA. Inte så stora inköp där men några kastruller (för induktion), dörrmatta, galgar och lite annat jox. Och så fika såklart :-)
Sen blev det ett kort stopp på Bauhaus för att köpa galler att ha i passbitarna ovanför kyl och frys. Eller ja, meningen var att stoppet skulle bli kort men kan tydligen ta tid att välja...

Innan vi for hem blev det lite mathandling på Kvantum. Efter att ha letat efter Felizia en alldeles för lång stund (som enligt henne själv nog inte alls var borta utan bara gått bort till vattenautomaten (utan att säga till)...) flöt resten på ganska smärtfritt. Men förstår inte hur saker och ting kan kosta så mycket! Handlade i princip ingen mat (dvs. inget kött eller liknande av något slag) och blev inte speciellt mycket i vagnen över huvud taget men ändå gick det på närmare 1000 kr. Hur då? Eller egentligen vet jag väl vad (läs vem) som kostar...Jazmine behöver ju blöjor, gröt, mat, mellanmål... Ingen kan ju anklaga henne för att vara billig i drift. Tur att man ammade ganska länge i alla fall :-)

Om exakt 9 timmar börjar min arbetsvecka - godnatt! Hoppas förresten Jazmine sover lika bra som de senaste 2 nätterna, då hon sovit hela natten (mer eller mindre, vaknat till vid tolv, halvett men somnat om på en gång och sovit till 6.30)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar