måndag 15 december 2014

Håkan!

I somras, den 7 juni, spelade en av min ungdoms största idoler (han "ligger fortfarande bra till") på Ullevi - Håkan Hellström. Var bra sugen på att åka ner och gå på konserten, men eftersom Jazmine dagen innan skulle komma hem från en veckas utlandssemester med mamma/mormor, och att dessutom Lars Winnerbäck (en annan ungdomsidol, som jag fortfarande lyssnar mycket på) spelade i Stockholm samma dag så blev det inte så ... Men ikväll fick jag uppleva delar av konsertkvällen i alla fall - en av födelsedagspresenterna från mamma var att gå på filminspelningen från konserten (plus lite inspelat material runt omkring/inför), som visas exklusivt endast idag och imorgon :)
 
(samtliga bilder kommer från googlade sidor)
 
Nu koimmer man ju aldrig i närheten av den stämning som rådde på plats, men ändå en viss känsla att få se och höra live från spelningen. Och man blev ju inte mindre sugen på att ha varit där ... Men men, vad är ett utsålt Ullevi ... ? Tja, ca 70000 pers ... ;)
 
Många gamla godingar som spelades, men också en del låtar som jag inte lyssnat lika mycket på. "Diggade med" gjorde man ju oavsett :)  Det är ju lite så med Håkan att man nog antingen älskar eller hatar honom, hans sångröst och hans musik. Men det går ju inte att komma ifrån vilken härlig person han är. Blicken, kroppsspråket och reaktionen han visade när han klev upp på scenen i början och tog emot publiken kärlek och jubel ... det var ju så att man blev tårögd. Han hade nog aldrig kunnat vänta sig hur det skulle vara, vilket bara visar hur ödmjuk och jordnära han är :)
 
 
Myyycket folk!!
 
Det var en mäktig avslutning med först en massa konfetti och sedan fyrverkerier längs med hela Ullevis "övre kant" (runtom).
 
Tack för presenten mamma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar