måndag 29 december 2014

Säsongens skridskopremiär

I förmiddags besökte vi ishallen i Björklinge tillsammans med Johan, pappa/morfar, Elin och Valle. Felizia har längtat länge efter att få åka skridskor igen, och Jazmine var också taggad inför att åka (första gången för henne).
 
Redo för isen!

Var ju inte helt lätt att stå/åka på ett par skridskor såhär första gången, men med lite hjälp så tog hon sig framåt :)
 
 
Jazmine ledsnade dock efter en stund - hon "tjurade ihop" över att hon inte kunde åka lika bra som morbror Johan ... sedan att han är mycket äldre och dessutom har spelat hockey på elitnivå, det spelade liksom inte så stor roll just då, tydligen ... ;)
 
Men efter lite vila och fika så var hon tillbaka på isen igen :)

Robert var och köpte hockeyklubbor till sig och Felizia i helgen. Var inte helt lätt att åka med puck och skjuta, men Felizia blev bättre och bättre under tiden, och tyckte att det var riktigt roligt!
 
 




Valle och morfar
 
Fler filmer
 
Jazmine åker med Johan (jätteroligt!) och Felizia tränar baklängesåkning, bl.a., med morfar
 
Gör lite "bubblor" på väg mot båset
 
Felizia och Robert övar lite skott
 
Nöjda och belåtna åkte vi hemåt efter dryga 2 timmar i ishallen. Felizia längtar redan till nästa gång hon får åka skridskor! De har spolat isen vid skolan, men när vi åkte förbi på väg hem från mvc så såg isen lite si och så ut ... synd, då vi ev. tänkte åka skridskor där med Ilona imorgon. Men kanske får bli pulka istället, vi får se.
 
Tack Johan, pappa, Elin och Valle för en trevlig och rolig förmiddag i ishallen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar