lördag 13 december 2014

Mera lussebak :) Och HEJA SVERIGE!!!

De vanliga "lussekatterna" tog slut tidigare i veckan så idag blev det till att baka nya :) Barnen hjälpte till, men Jazmine hade inte samma tålamod som förra gången så hon tröttnade efter 5 stycken ... men Felizia gjorde slut på sin deg och fick ihop en hel plåt med egna.

Jazmines 5 längst till vänster

Felizias plåt

Innebandy-vm pågår just nu Göteborg och vi har sett de matcher som visats i rätt kanal (tv12). Hittills har det ju blivit idel utklassningssegrar för Sverige. Visserligen hyfsat jämnt till en början mot Finland i tisdags, men i tredje drog Sverige ifrån. Idag var det semifinal mot Schweiz, som ska kunna vara ganska så jämna med Sverige, men vårt kära landslag spelar på en nivå som ingen annan rår på - de ledde med 6-0 redan efter första perioden! De lugnade ner lite efter det och vann till slut med 10-1. I morgon väntar final mot Finland - sportens två giganter - spännande! Blir totalt 6 Storvretaspelare på plan, men hoppas såklart på guld för Sverige och de fyra blågula Storvretaspelarna :)
 
Jazmine insisterade på att vara Sverigeklädd under matchen
 
Hittade först inte shortsen (lagt undan de då det inte riktigt är säsong ... ) och försökte få henne att ta ett par blåa långbyxor istället - "Men då ser jag inte lika ut som de på tv:n!". Efter lite letande hittade jag de högst upp i en av garderoberna.
Och hon hejade ordentligt och med inlevelse!

 
Tycker inte att degen blev riktigt lika bra som förra gången, vilket kändes lite i smaken (de blev mer "gryniga", om man ska vara petig). Men fullt ätbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar