måndag 27 april 2015

8 veckor

Tiden rinner på och vårt lillhjärta har nu blivit hela 8 veckor - galet! 8 veckor är ju egentligen ingenting, och vår lille Winzton är på många sätt väldigt liten, men också stor på många sätt (i våra ögon iaf). Det händer så mycket i hans utveckling hela tiden. Jag vet att jag skriver om det ofta, men det är så fascinerande hur en så liten person kan skänka så mycket glädje genom sina läten, gester, leenden, m.m. :)
Det blir mer och mer "prat" (en massa olika läten/ljud), han "leker" mer, har upptäckt sina händer och fötter (fäster blicken på, "pratar" med och följer med blicken) och vi får många leenden.
Med åldern kommer också humöret ... han har börjat bli mer och mer bestämd vår lille herre och det gnälls mer än tidigare. Men det är väl bra, så man inte blir bortglömd, typ ... ;)
Sömnen är något som, peppar peppar ... , blir bättre och bättre. på sätt och vis kan man säga att Winzton sover hela nätter (för tillfället iaf), beroende på vilka tider/hur länge man anser att ett spädbarn ska sova då. Den senaste tiden har han somnat runt 22 och sovit till 5-5.30, ammat en gång och sovit ett par timmar till. jag klagar inte :)  Återstår bara att se hur lång tid det tar innan man blir lite piggare igen ;)
 
Bildbomb på vår 8 veckor gamla älskling
 
 
Nya favvopositionen

Har fått syn på sin hand :)



Tack för den fina bilden, Eva-Lena!
 
Glad kille <3




Mums!
 
Har försökt att fånga leenden, "prat", m.m. på film, men det är ju inte det lättaste ...
 
Att jag och Robert älskar vår lille son (och självklart hans storasystrar också) råder det såklart ingen tvekan om, men när Felizia och Jazmine säger att han är den sötaste som finns och att de "älskar honom sååå mycket!", då värmer det i hjärtat :)  Så härligt att de har tagit emot honom så bra :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar