onsdag 8 april 2015

Utvecklingssamtal

Det var inte bara Winzton som bedömdes igår - det var även utvecklingssamtal för Felizia i skolan. Förra veckan fick vi hennes omdömen mailade till oss, och jag kan säga så mycket som att det var stolta föräldrar som fick ta del av dessa :) 
Under samtalet fick Felizia berätta hur hon tycker att det är skolan, vad som är roligt, lätt, svårt, m.m. De flesta svaren var ungefär som jag trodde. Hennes lärare berättade också en del och det var idel lovord och positiva saker, vilket såklart värmde att höra. För att sammanfatta lite kort så når Felizia gott och väl målen i alla ämnen, hon är duktig på att lyssna och följa med i det de pratar om/arbetar med under lektionerna, är duktig på att samarbeta och frågar för det mesta när hon behöver hjälp med något. Läsning och skrivning är det som hon har utvecklats mest inom, enligt hennes lärare och det kan vi hålla med om :)
Vi samtalet i höstas pratade vi ju en del om ett par tjejer i klassen som inte alltid var så snälla, men det har blivit bättre, även om det fortfarande kan inträffa "tråkigheter", men är ju sådant (att man blir osams) som kan hända när man leker - huvudsaken är att knuffarna, m.m. har upphört. Kompisarna är det Felizia pratar mest om (det var just det hon nämnde som roligast i skolan - att få leka med sina kompisar) och längtar mest efter under ledigheter, vilket såklart känns bra. Det märks tydligt att hon trivs bra och tycker det är roligt att gå i skolan!
 
Felizia visade stolt upp sin välstädade bänk :)
 
Det ska bli roligt att fortsätta att följa Felizias kunskapsutveckling :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar