onsdag 1 april 2015

Gekås, Ullared

Tidigare åkte vi till Gekås i Ullared mer eller mindre varje gång vi var här nere, men nu är det längesen sist. Senast jag var där var när jag och mamma tog en bussresa (med övernattning) dit i november 2012, med familjen var det nog när Jazmine var liten, dvs 2011. Så det var verkligen på tiden att åka dit och shoppa loss lite, haha ;)
 
Resan dit gick bra, även om vädret var minst sagt det motsatta ... regn, snöblandat regn och snöstorm om vartannat - tur man satt i bilen och hade det varmt och gott.
Även om det var många bilar på parkeringen så var det inga problem att hitta en ledig plats på en gång. Vi skyndade oss in för att ta skydd från regnet!
 
 
Det ser ju ganska så folktomt ut på bilden, och faktum var att det var riktigt lugnt inne i varuhuset. Gekås är ju annars känt för att vara fullproppat med folk för det mesta (speciellt vid lov), men det var inte trångt eller köer någonstans!

Gott med lite mat i magen efter några timmars shopping

Maffig portion man fick! Gott var det också :)
 
Hade skrivit en lista, och den höll vi oss till ganska så bra. Sen att t.ex. punkten "leksaker" kan betyda både 1 och "väldigt många" saker, det är ju liksom en annan sak ... ;)  Men blev nog mest kläder av olika slag faktiskt.
 
Winzton skötte sig bra och fick han bara mat när han bad om det så var han nöjd för det mesta - antingen i famnen eller sovandes i vagnen

 
Efter att ha spenderat totalt ca 8 timmar i varuhuset så var vagnen fullastad (vi hade organiserat alla varor innan bilden togs, innan var det ett stoooort berg ;) ) och det var dags att gå mot kassorna. Ingen kö där heller så gick snabbt och smidigt att betala.
 
”Fullastad vagn = dags att bege sig mot kassan”
 
Lagom långt kvitto ;)
 
 Tjejerna önskade sig något från automaterna, vilket de såklart kunde få, som belöning för dagen
 
De valde en varsin minipruttkudde. Båda gick dock sönder efter bara ett par gångers användande (inte deras fel), så de fick välja en varsin ny sak. Felizia valde då ett tuggummi och Jazmine en liten figur från Angry birds.
 

 
Sedan var det bara att packa in alla saker + barn i bilen och köra/åka de 15 milen tillbaka till Alingsås igen.
 
Kommer inte att fota alla inköp och lägga upp (är alldeles för mycket, men kan hända att en del fotas och läggs upp när vi kommit "hem-hem"), men kan skriva ner en del av vad som kom med hem: diverse ridutrustning (bl.a. hjälm och ridjacka till Felizia, ridstövlar till båda tjejerna, ridbyxor och ridvantar till Jazmine), kläder av olika slag till oss allihopa och blandade varor från leksaks- och babyavdelningen. Typ det :)
 
Blir ett nytt besök i sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar