torsdag 16 april 2015

Ridning x2

Ridning för både Felizia och Jazmine den här veckan.
I måndags lämnade jag Winzton hemma och åkte ut själv med Felizia till stallet (hade gått bra hemma med lillkillen - skönt att veta). Det var hopplektion, men tyvärr hann de inte med att hoppa så mycket. Men det de hann gick bra i alla fall :)
Simon var lite piggare än förra veckan, men Felizia fick vara med med "styrningen" för att han skulle hoppa över hindret och inte springa på sidan. Där ser man en skillnad jämfört med för ca ett år sedan, då hade hon inte alla reagerat lika snabbt utan bara "låtit" hästen springa förbi. Kul att se att utvecklingen går framåt :)
 
 
 
 
Nu när Felizias innebandyträning har slutat för terminen så passade vi på att åka ut hela familjen när det var Jazmines tur att rida. Jag har ju inte varit med och tittat någon gång hittills, så det var ju extra roligt :)  Nu fick jag inte se henne så mycket in action på ridbanan då det var uteritt (jag var kvar vid stallet med Winzton medan Robert och Felizia gick med Jazmine runt), men en varsin "travomgång" hann de med innan det var dags att sluta.
 
Borstar Valle med rotborsten (som de fick lära sig idag) före lektionen
 
 Stolt storasyster hjälper till att leda
 
 
Lite balansträning under ritten
 

 
 
Felizia fick passa på att öva på att tränsa av, sätta på grimman och sadla av efteråt

Man måste borsta efteråt också :)

Poserar med sina nya grejer - ridvantar, ridbyxor, ridstövlar (och ridstrumpor som inte syns)
 
Det är så roligt att höra Jazmine prata så glatt om ridningen och hästarna hela tiden, och att se lyckan och glädjen i hennes ögon!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar