onsdag 1 april 2015

Det börjar lida mot sitt slut ...

Sista dagen här nere idag, imorgon blir det hemfärd. Känns som att tiden har gått väldigt fort! Har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, förutom turen till Ullared igår då. Och middagsbesöket av Anna och Melker i lördags. Idag blev det en promenad före lunch och ett besök nere vid vattnet på em - kommer ett eget inlägg om det :)
 


 
Vi har haft det bra, även om de flesta av oss har mått lite si och så ... Jazmine har ju haft sin feber och förkylning sedan en vecka tillbaka, dock feberfri sedan mån men fortfarande rejält förkyld. Har varit ute en del, vilket hörts efter bara en kort tid - hon verkar ju inte kunna vistas ute överhuvudtaget utan att bli superhostig den här tiden på året :(  Men pigg och glad trots allt.
Felizia har också varit förkyld större delen av vistelsen, men nu mest bara lite småsnorig. Har iaf varit feberfri hela tiden.
Jag har dragits med huvudvärk mer eller mindre varje dag, hela dagarna - blä säger jag om det! Ont i hela högersidan (hela huvudet, även ansiktet, nacken och ner på ryggen och ut i armen) ... Det jobbiga med spänningshuvudvärk är ju att inga tabletter hjälper mot det. Har försökt att passa på att vila lite under dagarna, druckit mycket, m.m. men inget som hjälper :(
Winzton har varit lite småsnorig sedan han var ca 2 veckor. Har inte varit speciellt allvarligt/stört honom nämnvärt till en början, men senaste veckan har det blivit lite värre. Inte så att han är sjuk eller så, men mycket snor/slem i näsan som gör det lite jobbigt för honom emellanåt. Ger honom renässans 1-2 ggr/dag, men är inte ofta det hjälper så mycket. Han drar ner en massa snor/slem i halsen och hostar och blir ledsen - stackars vårt lillhjärta. Eller "grisen" som vi har börjat kalla honom, han låter som en gris när han andas med allt snor ;)
Robert har hållit sig frisk i alla fall - alltid något :)  Det enda han har kunnat "klaga på" är att han har varit trött, så tur att vi har varit lediga :)
Oavsett allt detta så har det varit skönt med lite miljöombyte - man slappnar av på ett annat sätt här än vad man gör hemma.
 
Nu hoppas vi på att vi alla får vara friska när vi kommer hem, så vi kan njuta av en härlig påskhelg tillsammans med nära och kära :)  Robert jobbar fre-sön så jag och barnen får roa oss hemma på egen hand. Men på fredag blir det middag hemma hos Robert föräldrar och på söndag blir det detsamma hos Eva-Lena och pappa.
 
Har ni blivit lurade idag, förresten? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar