lördag 4 april 2015

Hemma igen!

I torsdags packade vi alltså ihop alla väskor, kassar, vagnen, m.m. i bil och takbox (återigen - stort tack för lånet, Linda och Henrik!) och åkte de dryga 40 milen hem till Storvreta.
Winzton ägnade ju större delen av timmarna före avfärd åt att sova, så hade ju inget större hopp om att hemresan skulle blir lika fridfull som ditresan. Men gick faktiskt helt okej.
 
Jag hade sovande sällskap där i baksätet ;)

 

Vi stannade till för middag på samma ställe som på ditvägen, dvs vid Mariebergs C utanför Örebro, och lille W sov hela vägen dit. Det märktes att det var en "resdag" för många - betydligt mer folk där nu än på nerresan ... kändes som att större delen av tiden gick åt till att stå i köer av olika slag.
 
Men tid för lite efterrätt tog vi oss ändå :)

Mätt bebis med "matkoma" ;)

 
Sedan höll sig Winzton vaken ett tag i bilen. Väldigt missnöjd och arg till en början, men sedan lugnade han sig och kunde fokusera på skojiga saker att titta på, som t.ex.de två kompisarna som Felizia och Jazmine lånade ut.
 

 
Blicken har fastnat på något annat
 
Hallå där!

Go´ o gla´ Felizia i framsätet :)
 
Det blev inte många timmars sömn för Robert som skulle upp vid 2.15 för att åka till jobbet. Jag och Winzton satt uppe nästan så länge ... han hade ju sovit bort mer eller mindre hela dagen, så han var piggelin flera timmar. Satt i soffan och titta på serier på iPaden och tv:n. Men vid 1.30 kunde jag lägga honom i sängen och själv få lägga mig ner och sova. W vaknade och var hungrig vid 6.30, så efter lite amning, mys och gos och sedan en ren blöja på lilleman så kändes det som att det var lika bra att gå upp. Felizia och Jazmine sov ett tag till innan de kom upp och ville ha frukost.
 
Borta bra men hemma bäst!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar