torsdag 30 april 2015

Mer firande :)

Efter gårdagsmorgonens firande här hemma så fortsatte det även på förskolan. Där sjöng de för henne, hon fick blåsa ut fyra ljus, de hade födelsedagsdisco, m.m. Det var en nöjd tjej som kom hem!
 
Personalen hade gjort ett fint kollage :)
 
Onsdag innebär ju simträning för Felizia. Hon fick sällskap av Robert och Jazmine - lycklig 4-åring! Det var näst sista gången för terminen och eftersom Felizia (och 3 andra) med råge har klarat av målen för den här kursen så fick hon öva mer livräddning (efter att ha simmat 4 längder valfritt simsätt). För några veckor sedan fick de lära sig/träna på att ge konstgjord andning och hjärtkompressioner - igår fick de träna på att livrädda från botten genom att dyka ner och dra upp en docka. Felizia tyckte att det var TUNGT men att det var roligt och hade gått bra.
Under tiden så lekte och simmade Robert och Jazmine i lilla bassängen. Jazmine hade, som hon själv sa, kunnat bada hela tiden - hon tycker verkligen det är superskoj :)
 

Den obligatoriska (när Robert är med ;) ) slushen och muffinsen
 
Gostjejer på väg hem

En stund efter att de hade åkt så knackade det på dörren - det var Sandra som kom förbi med ett stort, fint paket till Jazmine. Det fick ligga och vänta till födelsedagsbarnet kom hem igen :)
Stort TACK!

 
Ytterligare två paket från oss låg också och väntade

Paketöppning före sängdags




 
"Princess"kjolen kan man använda på flera olika sätt ;)

Från Johan och Sandra


Från oss

 
Det var en nöjd 4-åring som gick och la sig på kvällen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar