torsdag 23 april 2015

Kompisbesök och simträning

Igår fick Felizia cykla hem själv från skolan direkt efter skoldagens slut (inget fritids med andra ord) och en stund efter att hon kommit hem så kom Sofia med barnen Lukas, Mathilda och Hampus på besök. Mathilda och Felizia är ju jämngamla men har inte setts så mycket mer än när vi firar nyår tillsammans. Men sedan den här terminen så rider de i samma grupp på måndagar, och eftersom Sofia också är föräldraledig (dock bara knappt 2 veckor till) så har vi pratat om att ses lite mer. De båda har även precis blivit skötare på en varsin ponny ute på ridskolan, så tanken är att ses lite därute också :)
Hur som helst så blev det några timmars lek i går eftermiddag. De hoppade studsmatta, var en sväng till skogen här i närheten, lekte på Felizias rum, m.m. Lukas (som är 2 år äldre) roade sig på egen hand, mestadels med att hoppa på studsmattan, eller att leka/prata/gosa med sin lillebror (som är 7 månader). Och jag och Sofia satt och pratade om än det ena än det andra. Trevligt hade vi i alla fall - tack för besöket!
 
Efter middagen så tog jag, Felizia och Winzton bilen till Gottsunda för Felizias simträning. Efter en kortare uppvärmning fick de träna mycket på bentagen och att "glidsimma", dvs. att vila lite och glida fram mellan varje simtag. Just det där sista har Felizia väldigt svårt för - hon stressar lite i sina simtag. Nu klarar hon ju av att simma långa sträckor i ett svep ändå, men är ju i alla fall bra att kunna :)
 

Och gliiiid ... ;)
 


 
Inte helt lätt att simma med platta
 
Ryggsim utan platta. Lite mindre armtag, tack :)

Så här gott sov Winzton från det att vi åkte hemifrån, strax före 17.30, till jag lyfte ur honom när vi var hemma igen, vid 20.30 ... :)  Men var ju inte lätt att få "liv" i honom.
 
Men var ju inte lätt att få "liv" i honom. Trodde ju att natten skulle bli sisådär halvrolig med tanke på all sömn, men nejdå. Winzton sov från 22.30-04.30, 05-06.40 (när vi skulle gå upp och väcka F och J)!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar