lördag 4 april 2015

Glad påsk!

Felizia och Jazmine har pyntat påskris

 
Det blir inget speciellt påskfirande för oss, är ju liksom inte en lika "stor" högtid som t.ex. julen (om man nu inte är troende kristen då kanske). Men igår var vi på middag hemma hos Roberts föräldrar. Vi bjöds på en god ankmiddag (Felizias önskemål, hon är stormförtjust i ankkött) och barnen fick fina presenter av Linda, Daniel, Douglas och Elly. Vi (iaf inte jag (och Winzton), som inte var med på Ellys dop för några veckor sedan) har inte träffat dem på länge, så det var extra roligt att se hur Douglas och, framförallt, Elly hade växt och utvecklats. Jazmine och Douglas hade riktigt skoj tillsammans! :)
 
Fina saker till Winzton
 
Felizia och Jazmine fick ett varsitt fint diadem och ett varsitt halsband med en enhörning på. Stort TACK för de fina presenterna!
 
Idag tar jag och barnen det lugnt här hemma. Felizia och Jazmine längtar till Robert kommer hem från jobbet - då ska de få leta påskägg :)
Imorgon är det jobb igen för Robert. Vi andra får besök av mamma, som kommer hem från sin träningsresa i Portugal i natt. Hon är snäll och kommer ut hit med påskägg till barnen.
Senare på eftermiddagen väntar middagsbjudning i Ängeby.
 
Glad påsk!
Och ta det lugnt med godsakerna ... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar