tisdag 13 augusti 2013

Då var vi igång igen

Imorse var det dagen d för Felizia - dags att börja på fritids :) Den riktiga dagen D (med stort D) kommer måndag nästa vecka - då börjar skolan!
Det var en något spänd tjej som gjorde sig iordning och tog sin nyinköpta ryggsäck (tack mamma/mormor!) för att cykla i väg tillsammans med Robert och Jazmine i morse :)
 


 
Felizia hade bara en kort första dag på fritids - 8.30-11. Men hon hann med att leka lite både inne och ute. Hon fick lite kontakt med en tjej som går i hennes ridgrupp och de hade bl.a. ritat tillsammans. De två ska även gå i samma klass sedan så roligt om de kan fortsätta "hänga ihop".
Imorgon ska hon gå lite längre och bl.a. äta lunch i matsalen.
 
Jazmine har också haft en bra dag på förskolan. Var ju lite svårt att veta hur hon skulle reagera efter att ha varit ledig så pass länge som 2 månader, men det var inga problem. Hon hade visserligen sett lite blyg ut när Robert lämnade men inga ledsna miner.
Hon hade lekt, ätit och sovit utan problem. Att vara utan blöja hela dagen gick också kanon :)
 
Igår började ju också min termin. Det har varit två intensiva men roliga dagar. Är tre planeringsdagar kvar innan eleverna börjar, och de kommer ju inte att vara lugnare direkt ... Men känns bra att vara igång igen! Och att få komma tillbaka till samma ställe efter en semester/ett sommarlov är ju skönt bara det - 4 år sedan det hände senast (och bara ytterligare en gång till innan det) :)
 
Robert är ledig hela veckan (föräldraledig ons-tor och "jobbledig" övriga dagar) men på måndag är det back to reality även för honom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar