torsdag 1 augusti 2013

Hundvakt, och lite mera shopping :)

Det var lite lagom segt att vakna i morse ... men härligt att få vakna i sin egen säng :) Jazmine däremot var hur pigg som helst redan kl 7 och hade bråttom upp för att leka - en till som tyckte "borta bra men hemma bäst" :)
 
Förmiddagen ägnades åt att tvätta ett par maskiner, plocka lite och att bara ta det lugnt. Strax före lunch åkte vi in till stan. Vi skulle vara lite hundvakt åt Simon, Roberts föräldrars hund, en stund under dagen och passade på att äta lunch där. Vi hade hoppats kunna vara ute och leka med honom men himlen bokstavligt öppnade sig medan vi var där så fick bli lite innelek i stället. Blev tyvärr inga bilder.
 
Efter att ha varit bort till Ryds bilglas för att boka tid för att fixa stenskott (som vi "lyckades" få på väg in till stan) så blev det en tur till Gränby C. Robert tyckte jag hade shoppat tillräckligt och att det nu var hans tur - ja varsågod! :) Det är liksom inte så att han inte får handla kläder, han gör det ju aldrig ...
Under tiden så var vi en stund vid den lilla lekplatsen på plan 2. Sedan gick vi in på Lindex, där vi träffade på både Sandra och Daniel, Linda och Douglas :)
 

 
Under tiden vi väntade på Robert så hann vi även med ett besök på Cubus, BR och Lagerhaus. Dock utan att handla något :) Robert däremot hittade 2 par 3/4-byxor och ett par badbyxor.
Sedan gick han och barnen in på Kvantum medan jag gick bort till Staduim. Där hittade jag en klänning till Jazmine och badbyxor, t-shirt och "foppatofflor" till Felizia. Det är skojigt med rea :)
 
Imorgon har vi inget speciellt planerat (förutom att åka in och få stenskottet fixat). Hade först tänkt åka med mamma till Eckerö för att bada, men känner att vi behöver vara lite hemma också. Är ju bara en dryg vecka till jag börjar jobba och det finns en del att fixa med här hemma ... Och så åker ju jag och barnen till Stockholm mån-ons (med mamma) :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar