lördag 3 augusti 2013

Värmebölja

Ytterligare en varm dag idag - härligt! Inte lika härligt med Jazmines feber dock ... Hon sov si och så under natten men vaknade och var pigg vid 7. Strax därefter gick hon upp och ville titta på film så jag gick och la mig med henne i soffan. Det tog inte lång stund innan hon var trött och gnällig = febern gjorde sig påmind (låg då på 38,5) och hon somnade i soffan.
 
 
 
Vi som hade blivit tillfrågade om att åka till Särstabadet med Daniel, Linda och Douglas fick planera om lite. Det blev så att Robert och Jazmine stannade hemma medan jag och Felizia hämtade mamma inne vid Gränby och åkte till Björklingebadet. Vi var ju inte ensamma om att tycka det var ett bra ställe en sån här varm dag ...
 
 
Svårt att se på bilden kanske, hur mycket folk det var, och det där är ändå bara en liten del av alla som var där. Men vi lyckades få en ganska bra plats ändå, både för bilen och för oss själva.
 
Det blev såklart en massa sol, bad och lek :) Felizia träffade en kompis från sin ridgrupp, och som hon var på ridläger tillsammans med, som hon lekte en del med, både i vattnet och på land :)
 
Och så blev det bus med mormor :)


 
Hon är en riktig badkruka, Felizia, men på det här sättet så "lyckades" hon doppa sig lite i alla fall :)
 
Mellan all lek och allt "bad" (men jag och mamma var i och badade "på riktigt" ett par gånger i var) så var det gott med lite fika i form av jordgubbar, glass och festis/saft :)
 

 
Vi hade en fantastisk dag - tack för sällskapet mamma! :)
 
Här hemma låg Jazmines feber ganska stadigt runt 39-strecket (mellan iprendoserna) och hon hade svårt att slappna av och komma till ro. Sov av och till, men inga längre stunder i taget. När hon fått ipren på eftermiddagen, vid kl 16, hade hon sagt: "Nu är jag inte sjuk, nu jag kan följa med till badet!" - gullunge! Men det kommer förhoppningsvis fler "badchanser" innan sommaren är slut.
Nu är det bara att hoppas att hon kryar på sig till måndag!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar