söndag 4 augusti 2013

Mera sol och värme :)

Men idag har vi bara varit här hemma och tagit det lugnt. Jazmine har varit piggare idag och vi trodde hela dagen att hon var feberfri, till vi tempade henne på kvällen - nästan 39 grader ... :( Men hon har lekt och gått små promenader, etc, och har varit precis som vanligt. Inte sov hon så lång stund efter lunch heller, men orkade ändå med dagen utan större problem. Så hoppas verkligen att hon sover bort febern i natt så hon kan följa med mig, Felizia och mamma till Stockholm ett par dagar.
 
Barnen har pysslat med sitt, mestadels inne då de tyckte det var lite väl varmt ute, och själv har jag njutit av solens strålar :) Man måste ju passa på när tillfälle ges liksom ;)
Jo, Robert har också varit hemma och har bl.a. varit iväg till sopstationen och slängt lite gamla taklister, tidningar, förpackningar, m.m. Eller ja, just då var han ju inte hemma, men ni förstår nog vad jag menar ;)
 
På eftermiddagen hade vi lite fruktpicknick ute med vattenmelon och äppelklyftor och lite festis till det - mumsigt!
 
Felizia blev sugen på att cykla en stund efter fruktstunden och Jazmine ville också följa med. Hon fixar dock inte att cykla själv utan tog lekgräsklipparen och gick iväg med efter Felizia. Felizia cyklar mest runt vid huset så de höll sig hela tiden i närheten. Efter en stund gick Jazmine förbi oss på baksidan och sa: "Jag går till lekplatsen". Sedan fortsatte hon med bestämda steg, tillsammans med sin gräsklippare, bort till lekplatsen en liten bit bort :) Felizia cyklade efter och försökte få Jazmine att vända, men hon hade bara fortsatt att gå och sagt att hon skulle gå och leka. Gullunge!
Så det var bara att gå efter. Blev en liten lekstund medan Robert var hemma och fixade grillmiddag.
 
 
Imorgon blir det tidig uppstigning för att ta tåget till Stockholm. Där väntar 3 härliga dagar (hoppas det fina vädret håller i sig), 2 nätter på hotell och bl.a. ett besök på Junibacken.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar