fredag 9 augusti 2013

Nummer tre

Idag blir det bara ett vanligt inlägg, dvs. inget Stockholminlägg. Men det kommer en sisådär 2-3 till, så håll till godo ;)
 
Så är snart min sista sommarlovsdag slut, på måndag är det jobbdags igen ... Men känns faktiskt inte så hemskt. Kommer ju säkert att vara rejält trött när nästa fredag kommer, men ska bli roligt att få planera för en ny termin, ja ett helt nytt läsår till och med :) Och till och med kunna tänka ännu mer framåt i tiden än så - jag vet ju att jag kommer att vara kvar på samma arbetsplats och få arbeta med precis det jag vill - tjohoo! :) Lycka att känna att man är där man vill vara :)
 
Idag blev det sovmorgon - skönt! Jag har inte sovit speciellt mycket de tidigare nätterna i veckan (pga av febriga Jazmine som haft svårt att sova) och Jazmine har varit väldigt orolig i sömnen, så vi behövde sova ut båda två (och övriga i familjen hakade liksom på ;) ), och det var ju riktigt skönt att faktiskt kunna göra det också :)
När "morgonbestyren" (som blev "förmiddagsbestyr" ;) ) var avklarade så for vi iväg in till stan. Där blev det lunch på Ikea och sedan handling på Gränby.
På väg hem så blev jag avsläppt vid gymmet. Känns fortfarande tungt när jag tränar (beror säkert på att det inte blir så kontinuerligt som det skulle behövas, men blir förhoppningsvis ändring på det nu när terminen startar igen) men det är bara att kämpa på så känns det så mycket bättre efteråt :)
 
Felizias två framtänder i överkäken har varit lösa läääänge och hon har väntat på att de ska tappas. Ikväll så åkte i alla fall den ena ut - stolt och lycklig tjej! Den bredvid är riktigt lös den också så den borde tappas snart den också :)
 
 
Ja, Jazmine har ju alltså åkt på feber och infektion i kroppen. Igen. :( Febern kom förra fredagen, blev värre under lördagen, var helt ok på söndagen och borta på måndag morgon. Så hon fick alltså följa med till Stockholm (hade hon haft feber, eller varit hängig eller medtagen på annat sätt så hade hon såklart stannat hemma med Robert). Nu återkom dessvärre febern natten till tisdag och har legat på 39-40 grader sedan dess... Igår fick hon en tid på vc och där visade proverna på en jättehög snabbsänka, men dock inget utslag när det gäller streptokocker. Men hon var väldigt röd i halsen så kan ju vara något som spökar där ändå, speciellt med tanke på att hon inte varit speciellt matglad den senaste veckan (men dryck har gått ner).
Hon fick Kåvepenin utskrivet så nu blir det alltså penicillin i 10 dagar framåt. Hon är redan idag mycket piggare och har i princip varit feberfri hela dagen (legat på knappt 38). Hoppas det håller i sig likdant.
 
Trött och febrig sjukling igår
 
Idag har hon, som sagt, varit mycket piggare men har tyvärr ingen bild på det. Men sprallig och busig som vanligt, så ni får föreställa er själva ;)
 
Imorgon är det ridpremiär för höstterminen för Felizia - spännande. Dessutom så fyller Elin år så det blir även ett fikabesök ute i Ängeby lite senare på dagen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar