torsdag 8 augusti 2013

Stockholm dag 2 - Smedsuddsbadet

I tisdags var det riktigt varmt i Stockholm så blev en utflykt till Smedsuddsbadet (och till en lekplats i Rålambshovsparken, men mer om det i ett annat inlägg) - en riktigt fin badplats bara ett par km från det centralaste av Stockholm.


 
Båda barnen följde med ner och kände på vattnet, som var riktigt skönt, men sedan blev Jazmine trött och ville hellre vila på filten. Men Felizia badade, duschade (fanns en såndär "skölja-av-sig-dusch) och lekte vid och i vattnet. Jag badade också ett par gånger.
 
Nyduschad

Skönt att vila lite i solen
 
Nybadad


Ser ni vad det står? ;)

 
Korvlunch!
 
En lite piggare lilltjej :)


 
Blev inget bad, men hon lekte en del vid vattnet



 
Badtjej :)
 
Vi spanade även på en massa båtar som åkte förbi


 

Det flög även en hel del flygplan över badplatsen
 
Vi hade en jättemysig dag och det var längesen jag såg Felizia bada så mycket som hon gjorde nu. Hon doppade sig även flera gånger - kors i taket ;) Men var som sagt riktigt behaglig temperatur i vattnet, och väldigt varmt i luften, så det gjorde hon ju rätt i :)
 
Innan vi tog oss tillbaka till stan så stannade vi till i Rålambshovsparken och lekte (som jag skrev om i början av inlägget). Där ligger lekplatsen "Parkleken" - en riktigt rolig och, framförallt, pedagogisk lekplats. Mer om den i kommande inlägg. 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar