onsdag 21 augusti 2013

Fotboll

Onsdag = fotbollslekis. Trodde aldrig att jag skulle säga det men ... idag var det faktiskt en helt okej "träning". Bra ledare, mindre grupp (delad på två), vettiga övningar och inte en massa lekar (utan boll) och vattenpauser hela tiden.
De fick göra ett par dribblingsövningar, skottövningar och minimatch på slutet. Felizia var lite mer "på hugget" idag. Hon är extremt vänsterfotad (bara vänster som gäller när hon har kontakt med bollen) och brukar ta allt i lugnt tempo och flytta bollen en kort bit i taget. Men idag tog hon i lite mer, men behöll fortfarande kontrollen över bollen. Kul att se :)
 


Jazmine roade sig på sitt sätt :)



Annars så rullar allt på som vanligt, mer eller mindre. Felizia trivs bra i skolan och på fritids, även om hon inte alls förstod varför Jazmine fick vara ledig idag och inte hon ... Det fortsatte ikväll - det sista hon sa när hon skulle somna var att hon ville vara ledig imorgon, eftersom Jazmine fick vara det idag, så kunde hon börja igen på fredag ... :) Men hon har jätteroligt när hon är där (säger hon) och vill inte gå hem vid hämtning så det blir nog bra imorgon också :)
 
Igår var det skolfoto - så här såg hon ut på morgonen, vet dock inte hur länge det höll i sig (fotot var först efter kl. 10) ... :

 
Fina tjejen!
 
Märks att Felizia och Jazmine har börjat skola/förskola efter ett långt sommarlov - båda är förkylda. Jazmine hann ju precis bara avsluta sin penicillinkur (i söndags) innan nästa "sjukdom" slog till ... Nu är hon rejält snorig, hostig och rosslig i halsen :( Natten till idag var jobbig med många uppvak och en ledsen lilltjej som hade det jobbigt med halsen. Hoppas den här natten blir lugnare och innehåller mer sömn. Men hon har fått både nässpray och ventoline så borde hålla några timmar i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar