fredag 16 augusti 2013

Första veckan

En vecka avklarad på jobb, skola (fritids) och förskola. Ganska många kvar ... ;) Men tiden brukar ju gå ganska så fort så helt plötsligt är det väl dags för höstlov och sedan några veckor till bara innan vi åker på semester :)
 
Rent jobbmässigt har det varit en ganska lugn vecka, lär ju bli lite mer att göra när eleverna börjar sedan ... , men huvudet känns helt slutkört. Beror väl dels på att man inte är van vid att gå upp tidigt och dels på att man inte är van vid att sitta inne (och stilla, för de mesta) hela dagarna. Men nästa vecka blir ju lite annorlunda, även om vi inte börjar med idrottslektionerna förrän tis v 35 (har en samarbetsvecka först), så snart är man nog "inne" i allt igen.
 
Barnen har bara gått tre dagar på fritids/förskola, och det har gått bra. Båda verkar glada över att ha börjat igen :)
På måndag är det dagen med stort D för Felizia - spännande det ska bli!
Idag var de alltså lediga och de har bl.a. promenerat bort till "stranden" är i Storvreta. Det var tydligen "iskallt" i vattnet men Felizia och Jazmine hade "badat" och plaskat i alla fall.
 
Själv gjorde jag ett stopp på Gränby C på väg hem. Den primära anledningen var att köpa present till Daniel som fyller år i helgen, men passade även på att shoppa lite ... :)
På Stadium fyndade jag skor till halva reapriset - fick 4 par skor för 225 kronor! Blev ett par till mig, ett par till Jazmine och två par till Felizia (många skor blir det till henne, men hon har fått både sandaler, "vardagsskor" och "fritidsskor" (att på t.ex. fotbollen) ). Sedan blev det ett stopp på H&M för att köpa kortärmade tröjor till Jazmine. Men blev även ett par mjukisbyxor till henne och 2 klänningar och en långärmad tröja till Felizia.
Innan jag for hem blev det besök både på Kvantum och Willys.
 


Robert och barnen hade under dagen plockat lite äpplen i trädgården, så till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljvisp - mumsigt!

 
Imorgon är det dags för ridning för Felizia och senare på dagen åker vi till Linda, Daniel och Douglas på inflyttnings-/födelsedagsfest.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar