måndag 19 augusti 2013

Helgen

Helgen har varit ganska så händelserik. I lördags började vi med ridning för Felizias del innan vi for hem för att "piffa till" oss - det vankades inflyttnings-/födelsedagsfest hos Daniel och Linda i Alsike.
 
Bilder från dagen:
 
Gör i ordning Sadie

 

Instruktioner inför styr- och bombanan de fick rida
 
Slutet av banan
 
Tack för idag!
 
Jazmine spanar på storhästarna
 
Ridningen gick bra. Sadie kändes lugn så Felizia fick rida lite mer själv än förra gången, men i traven och över bommarna så fick grimskaftet vara på. Sadie är inte så jättevan vid bommar så det var lite vingligt ibland, men inga större "knasigheter" :)
 
Färdigfixad och redo för festligheter :)
 
Busungar! :)
 
Jazmine hittade två jämnåriga tjejer att leka med. Dels kusinens kusin (Lindas systerdotter)

 
och dels en av Lindas kompisars dotter. Roligt hade hon/de! :)

 
Lånar Douglas en stund :)

Nyblivna 30-åringen
 
Jag fastnade tydligen också på bild ... ;)

Danstjej

 
 
Felizia var såklart också med, men fotografen lyckades tyvärr aldrig fånga henne på bild. Men hon hade roligt och lekte med Simon (hunden) och en granne till Linda och Daniel. På kvällen blev hon lite trött och hade lite ont i magen så hon vilade i soffan (men ingen fara med magen, var nog mest magknip).

Vi bjöds på goda hemmagjorda, grillade hamburgare, tårta och annat gott. Det var en trevlig eftermiddag/kväll och det var två trötta tjejer som somnade i bilen hemåt. Men roligt hade de ju haft :)
 
Tack Linda och Daniel!
 
 
Igår hade Felizia en heldag tillsammans med Sandra. De hade först varit på Gränby C och ätit lunch handlat lite smått och gott - Felizia fick ett läppsyl, en "trollstav" (för älvor) och en suddigumspenna. Både Felizia och Jazmine fick dessutom varsina par vantar och ett gulligt gosedjur med "hake" på (så man kan sätta fast den i t.e.x en dragkedja eller dyl. Tack så hemskt mycket Sandra!
Efter besöket på Gränby hade de åkt hem till Sandra (Johan var på match med Storvreta). Där hade de fikat och varit ute och lekt. De hann även med att locka håret på Felizia - jättefin blev hon:
 
<3
 
Tack så mycket Sandra, vilket roligt initiativ! :) Felizia var helnöjd med dagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar