torsdag 13 november 2014

Bokens dag

Den här veckan uppmärksammas läsning och böcker på olika sätt runt om i Sverige. Här i Uppsala är det t.ex. högläsningsvecka på biblioteken. På jobbet har det här uppmärksammats på olika sätt, med höjdpunkt idag i form av Bokens dag. Då är dagen fylld av olika aktiviteter (lite olika hur man gör beroende på klass) och avslutas med att eleverna bjuds på lite tårta och saft.
 
Ordet BOK byggs med hjälp av rulltårtor och dekoreras med grädde och strössel
 
 
Här hemma så "sjukas" det vidare ... Jazmine har haft fortsatt feber under dagen, men "bara" runt 38. Så blir fortsatt vab för Robert även i morgon. 
Läkaren sa ju i måndags att det skulle ha lagt sig efter 3 dagar, dvs att hon skulle vara feberfri som igår. Men så är det ju inte, vilket gör att vi funderar över om penicillinet verkligen biter på rätt sak. Så Robert ringde till Barncentrum idag, men blev bara hänvisad att återkomma imorgon ... Ringde även till Öron, näsa, hals på Ackis (där vi har varit/är inskrivna sedan tidigare för att just hålla koll på halsmandlar och så, i och med Jazmines alla tidigare infektioner). De hade väl låtit lite skeptiska, men fick i alla fall en tid - 23 december ... jaja bättre än ingen tid alls i alla fall.
Men nu hoppas vi att hon blir frisk i morgon/under helgen!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar