tisdag 18 november 2014

Långsimning, igen :)

Igår blev det, återigen mycket simträning i form av uthållighet för Felizia. Den här gången fick hon (och ett par till i gruppen) i uppgift att först simma 200 m bröstsim följt av 50 ryggsim (motsvarande simtestet för år 5, + 50 m till ... ) - allt utan stopp. Det var inga problem alls.
Efter en kortare vila vid kanten så var nästa uppgift att simma 200 m ryggsim - inga problem det heller. Sedan följde ytterligare lite övningar.

Jag var ombytt och badade idag också, men passade på att ta ett par bilder och filma lite grann i början av simträningen. Sedan gick jag själv i och simmade i 15 minuter innan jag njöt en stund i ångbastun (sååå avslappnande) och sedan i bubbelpoolen :)





 
Har skrivit det förr, men gör det igen - det är så roligt att se hur duktig hon har blivit! Hon gör lite teknikmissar ibland (speciellt när det gäller bentagen) men det hindrar henne inte så mycket. Nästa termin så är tanken att hon ska gå i en teknikträningsgrupp, så då kommer hon sannolikt att utvecklas ännu mer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar