tisdag 11 november 2014

Halsfluss :(

Femte dagen idag för Jazmine med 39-40 graders feber ... Igår åkte hon och Robert in till Barncentrum, där det snabbt konstaterades att hon har halsfluss :(  Jomen varför inte, var ju längesen vi körde den gamla godingen ;)
Meningen var att Robert skulle be de kolla i öronen igen - dels eftersom hon nyss ätit penicillin mot det (men blivit sjuk igen) och dels eftersom hon klagat över öronvärk sedan i fredags. Men det glömdes tydligen bort ... Jaja de hittade ju något i alla fall.
Jazmine hade skött sig exemplariskt (som vanligt, är ju liksom van vid läkarbesök ... ) och belönades med ett gäng leksaker - en efter besöket hos sköterskan, två efter provtagningen och en efter läkarbesöket :)
Så nu är hon alltså inne på ytterligare en 10-dagarskur med Kåvepenin - man är ju väldigt tacksam över att hon är så duktig på att ta penicillin!
Man kan verkligen höra hur tjock och svullen hon är i halsen (rösten blir sådär "härligt" grötig) och det där med att äta har ju gått lite si och så. Idag fick hon inte i sig något över huvudtaget förrän kl 13.30-14. Men men, det ska ju vända efter ca 3 dagar med penicillin så i så fall borde det ju börja bli bättre i morgon. Hoppas på det!
 
Rödmosig, febrig tjej med sin middag igår kväll - fruktsallad



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar