lördag 8 november 2014

Febrig liten tjej. Och vecka 25

Är ju bara en dryg vecka sedan Jazmine slutade äta penicillinet mot öroninflammationen (spruckna trumhinnan), och i början på veckan var hon "förkylningsfri", vilket kändes skönt. Men hon fick bara vara frisk några dagar - igår kom febern på besök igen ... Nu har inte febern kommit lika tätt den här hösten som den har gjort tidigare (om jag minns rätt så är det hela 1,5 månad sedan sist ... ) men däremot så låg den på 39,5 idag :(  Innan hon fick börja med astmamedicinerna så hade hon alltid feber på 39-40 grader varje gång (och ofta återkommande), men den senaste tiden har den hållit sig kring 38-38,5. Till idag. Får se hur det artar sig till imorgon. Man får väl "glädjas" åt att hon inte har någon jobbig hosta i alla fall (men nu medicinerar hon dagligen, i förebyggande syfte (fick det tipset av en kollega, vars barn också har astma)).
 
Mysigt att värma sig framför brasan när febern tränger sig på
 
Felizia har varit på äventyr idag. Hon åkte tåg till Solna tillsammans med morfar, Peter och Valle där de tittade på Monster Jam på Friends Arena. De fick se många stora, häftiga och högljudda bilar. Det var en nöjd och glad tjej som kom hem vid 19.30 :)
 
Bengt Söderströms foto.
 
I onsdags gick graviditeten in i vecka 25. Det går lååångsamt framåt, men det betyder ju inte att magen inte växer eller att bebis inte ger sig till känna. Det blir mer och mer av det sistnämnda, på gott och ont ... ;)
Rent kroppsligt mår jag fortfarande bra, och jag jublar inombords varje dag som ländryggssmärta/foglossning ännu inte gjort "entré". Visst kan ryggslutet värka lite emellanåt, men är mest på morgnarna (svårt att ligga bekvämt och sova) och/eller när jag har stått upp länge eller burit något lite tyngre, etc. Det går över ganska snabbt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar