tisdag 4 november 2014

Hopptävling!

Har haft lite mycket jobb att göra, så har inte riktigt prioriterat bloggen de senaste dagarna. Men nu har jag lite tid över, och tänkte få ihop ett par-tre inlägg :)
 
I söndags var det klubbhoppning på UPK och 4 ponnyer och 8 ryttare från Elin (Solängens ridskola) åkte dit för att få lite mer banhoppnings- och tävlingsvana. Jag, Felizia och Jazmine åkte dit för att heja!
På ridskolan är det alltid uteridning som gäller men tävlingen var inomhus, något som ponnyerna inte riktigt är så vana vid. De tyckte vissa saker var lite läskiga, men tjejerna kämpade på bra och de allra flesta kom runt hela banan. Övning ger färdighet, heter det ju - bara fortsätta att öva så här så kommer det att bli toppen :)  Roligt att titta var det hur som helst - de är duktiga trots sin tävlingsovana.
 
Tog några bilder, men blir tyvärr inte bästa kvaliteten när man fotar i ridhus

Felix



Zigge

Fartbild :)

Melker


Oliver

 
Både Felizia och Jazmine tyckte det var roligt att titta på tävlingen, även om Jazmine blev lite rastlös mot slutet. Hon var mest fascinerad av de större hästarna, och frågade när hon kunde få rida på en sån stor häst :)
Felizia blev tävlingssugen själv, och frågade när hon ska få tävla nästa gång. Tja, typ i maj ... ;)

Det hade ju regnat en hel del dagen innan, vilket märktes väldigt väl därute. Jazmine var snabbt framme och plaskade och lekte i ett par av lerpölarna ... :)


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar