söndag 9 november 2014

Programridning och fortsatt febrig lilltjej

Idag var det premiär för Storvreta Ponnyklubb att vara involverad i en aktivitet vid Solängens ridskola. Vi är ett gäng föräldrar på ridskolan som (med initiativ och hjälp av Elin) har bildat en styrelse, och just klubben Storvreta Ponnyklubb. Meningen är att vi, i samarbete med Elin ska driva en del av ridskolan framöver (men Eln kommer att fortsätta vara huvudansvarig, såklart, men vi hyr in hennes tjänster). Vi har ganska nyligen kommit igång men det ska bli riktigt roligt att fortsätta arbetet och utveckla det hela steg för steg.
 
Idag var det alltså första gången vi var engagerade under en aktivitet på ridskolan - vi hade hand om kiosken. Catrin hade ordnat med alla inköp, Linda hade ordnat växelkassa och vi andra hade bakat ett par olika kakor att sälja. I princip hela styrelsen var på plats och hjälpte till. Framöver kommer vi nog att dela upp uppgifterna (hade inte behövt vara så många) men är ju ändå bra om alla är med första gången så vi ser och lär av varandra.
Den här gången var det bara kiosken, men tanken är att vi ska ordna med allt runt omkring tävlingar (förutom vissa saker, som Elin klarar bäst :) ), eller vad det nu är för aktivitet, framöver. Spännande :)
 
Det var drygt ett tjugotal tjejer som var med, i tre olika klasser, och de var så duktiga så. När det var bestämt att vi/ridskolan skulle ha den här programridningen så frågade jag Felizia om hon ville vara med, men nejdå det ville hon minsann inte.
När jag stod och bakade igår så frågade hon vad det skulle vara till. Jag förklarade då och hon frågade om hon skulle vara med. Öh, nej du sa ju förut att du inte ville ... Men nu hade hon minsann ändrat sig! Jag fick då snällt förklara att det var lite sent påtänkt, varpå hon blev ledsen ... Då kanske hon lärt sig något till nästa gång jag frågar ;)
 
Bild från framridningen, lånad av Catrins facebooksida
 
 
Jazmine är fortsatt febrig - ligger stadigt på 39,5 (med febernedsättande i kroppen så sjunker den ju lite i alla fall, men hon är ju klart påverkad ändå). Hon klagar även över öronvärk och, nu på kvällen, på halsont :(  Så det lutar åt ett besök hos doktorn i morgon, speciellt med tanke på att det är så nyligen som hon hade öroninflammation/spräckt trumhinna och åt penicillin.
Vab blir det för Robert hur som helst. Hoppas det "bara" är feber och att den går över snabbt (3:e dagen idag).
 
En annan får ladda om för en ny jobbvecka *GÄSP*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar