onsdag 26 november 2014

Sista ridningen - hoppning

Så var Felizias aktivitetsvecka till ända för den här gången. Var sista ridningen för terminen så nästa vecka är det bara simning måndag och innebandy tisdag. Är sista simningen då, så from. veckan därpå så är det bara innebandy (men blir väl något juluppehåll där också, kan jag tänka). Skönt att få det lite lugnare några veckor :)
 
De fick hoppa idag, en bana på fyra hinder (2 på långidan sedan 1 på ena diagonalen och 1 på den andra). Ina var PIGG!! Men Felizia rattade henne bra och de klarade banan utan problem båda gångerna :) Som avslutning så fick de hoppa hindrena på långsidan ytterligare en gång innan det var dags att ställa upp och sitta av.
 
Fartbild över sista hindret på banan :)
 
De två avslutande sprången
 
Hade styrelsemöte efter lektionen, så Robert och Jazmine kom ut och hämtade Felizia. Jazmine fick hålla i Ina medan Felizia gick på toaletten - hon var nöjd och ville inte alls lämna i från grimskaftet till nästa som skulle rida ... :)  Hon längtar riktigt mycket till i vår, när hon också ska få börja på ridskolan!




 
Nu blir det alltså uppehåll ganska länge från ridlektioner - det börjar igen när det är tänkt att lillasyster/lillebror ska "titta ut", dvs om 13 veckor (men ska försöka passa på att rida en del under uppehållet också). Kan ju hoppas på bra tajming iaf, så det inte krockar med ridlektionerna - från våren så ska ju Felizia rida 2 ggr/v (varannan vecka) - mån och tis och det beräknade förlossningsdatumet är just tisdagen första ridveckan. Men men känns ju inte som någon större risk att det blir just då, har ju gått över 5 resp 9 dagar med F och J ... ;)
Felizia har gått ytterligare lite framåt i ridningen (tuffare framför allt) och tycker fortfarande att det är roligt. Ska bli spännande att se vad vårens extra lektion varannan vecka kommer att göra :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar