lördag 15 november 2014

Discokalas, och frisk tjej!

I går var Felizia bjuden på discokalas hos en av tjejerna i klassen. Jag är egentligen emot smink på yngre barn (under 13, åtminstone, men är ju egentligen inte nödvändigt därefter heller), men har en överenskommelse med Felizia om att hon kan få lite grann just när det är discokalas. Så igår fick hon lite lila ögonskugga, lite mascara och så läppglans. Hon kände sig sååå snygg :)  Men det är hon ju annars också!
 



Jeansjackan är ett måste (enligt Felizia) på kalas :)
 
Det var Robert som hämtade sedan, men när jag pratade med Felizia om kalaset i morse så lät hon nöjd och sa att det hade varit roligt, speciellt att få ha "dansstopp".
 
 
Nu, äntligen så är Jazmine frisk igen! Eller ja, lite småsnorig är hon ju fortfarande men det lär hon ju vara hela den här "förkylningsperioden", dvs till april-maj någongång ... Man märkte igår kväll att hon kände sig bättre - kanonpigg vid läggdags och den där grötigheten i halsen var borta - skönt! Ingen feber på hela gårdagen heller. Nu hoppas vi att bakterierna håller sig borta!
Hon har ju sovit lite dåligt under veckan (inte så konstigt när man har en temp på 39-40 grader ... ), men i natt tog hon nog igen en del av den missade sömnen - sov till 6.30 (somnade visserligen först vid 21, efter att ha hållit låda och snurrat runt i sängen lääänge dessförinnan), kom in till mig där hon snabbt somnade om och sov sedan till 9. Hade inte jag gått upp då så hade hon nog kunnat sova någon timme till. Skönt med sovmorgon! :)
Idag har hon varit precis som vanligt - busig och "full-i-fan". Men man märker att orken inte riktigt är tillbaka helt och fullt - det har varit en del gnäll och skrik också ...
 
Imorgon är det innebandydags. Storvreta möter Dalen i Fyrishov och i första periodpausen så ska SIBKs alla ungdomslag presenteras - Felizias lag är alltså ett av dem. Det har varit (och är fortfarande, i viss mån) väldigt oklart med diverse saker runt omkring, men förhoppningsvis så blir allt bra och faller väl ut imorgon. Vet att jag ska lämna av Felizia kl 13.50 på Fyrishov och sedan blir det lite roliga aktiviteter för samtliga ungdomsspelare + att de bjuds på hamburgare före matchen. Verkar inte som att vi får sitta tillsammans sedan (de sitter med sitt lag på en läktare och vi föräldrar på en annan, tydligen), men ska förhoppningsvis gå bra ändå. Johan har hjälpt oss att ordna biljetter (tack!) så är inte helt säker på vart vi får sitta, men det visar sig imorgon :)


1 kommentar:

  1. Vilken söt tjej!

    P.S Tack för gratulationerna på min blogg, det värmer!

    SvaraRadera