onsdag 12 november 2014

Hoppning med Wise

Mörkt och tråkigt nu när Felizia rider - tur att ridbanan är utrustad med bra belysning :) Men bilderna/filmerna blir ju inte lika bra direkt ... Men men, bara att gilla läget.
Idag var det hoppning och Wise hade bra fart idag också. De hoppade ett hinder på kortsidan följt av ett på långsidan. Allt gick bra, men ibland ville Wise vara lite busig och sprang förbi första hindret. Bara att göra om. Vid de andra försöken (det här hände ett par gånger) så var Felizia mer beredd och ramade in Wise ordentligt - bra jobbat! Hindret på långsidan gick bra varje gång och de "flög" över. Efter att ha hoppat några gånger i var så byggde Sara om långsidehindret till en oxer (ett "dubbelhinder"). Första gången de fick hoppa ett längdhinder, men gick lika bra det :)
Men det där med mantag över hindret är det ju fortfarande lite si och så med ... men är väl bara att fortsätta att påminna om det.
 

 
Nu är det bara två ridlektioner kvar innan det blir vinteruppehåll från ridskolan. Hästbyte nästa vecka och de fick lämna önskemål om vilken häst de vill rida. De skulle skriva 3 önskemål (men finns ju ingen garanti att få någon av de) - Felizia skrev: Melker, Oliver och Ina. Spännande väntan till nästa onsdag med andra ord :)
 
 
När det gäller Jazmine så har hon fortfarande runt 39 graders feber och låter lika tjock och grötig i halsen :(  Väldigt påverkad (hängig, dålig aptit, m.m.) är hon också. Tycker så synd om henne - hon blir så liten när hon är så här sjuk.
Blir samtal till Barncentrum och öron, näsa, hals för Robert i morgon ...
 
Vill avsluta med att gratulera Moa, Robban, Nils och Molly till deras dotter/lillasyster Viola, som föddes igår kväll - många GRATTISKRAMAR!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar