måndag 20 januari 2014

Back on track

Idag har vi haft vardag på riktigt igen, för första gången sedan 29 november (om jag minns rätt). Med "vardag på riktigt" så menar jag att vi båda har jobbat och båda barnen har lämnats på skola/förskola. Det lär ju ta ett tag att vänja sig vid detta igen - halvstressiga morgnar med barn som är trötta och inte riktigt vill gå upp, som tar lång tid på sig med typ allt. Men men, det ordnade sig i morse också :)
 
Jazmine var nöjd med att få vara tillbaka på förskolan igen! Var inga problem att lämna trots närmare 7 veckors ledighet/sjukfrånvaro, vilket såklart känns bra :) Hon hade varit saknad och efterlängtad bland såväl personal som kompisar och det var många leenden när vi kom imorse.
Ringde vid lunch för att kolla läget men allt var tipptopp, vilket jag iofs antog men ville ändå ringa och höra efter.
Men det tar på krafterna att vara igång en hel dag och leka och stoja runt ... det var en T R Ö T T tjej som Robert hämtade strax efter 15.30. Efter att ha skrikit och protesterat vid påklädningen så somnade hon efter typ 2 sekunder i bilen på väg till Felizias skola. Lika sedan därifrån och hem (den sträckan är väl drygt 200 meter ... ). Efter att varit hemma en stund så kvicknade hon till, men vid middagen var det samma sak igen - arg och hysterisk. Behöver jag säga att hon somnade på stört vid läggningen sedan ... ? ;) Bara till att ta nya tag i morgon :)
Var ju en nystart för Felizia också med tidig morgon. Hittills har hon ju lämnats till skolstart varje dag, men idag blev det ca en halvtimme tidigare. Tis-tor blir dock lite lugnare så till vida att hon kommer att lämnas till skolstart, men på fredag blir det en hel timme tidigare. Men ska nog gå bra det också :)
 
Sussa gott, när det är dags för det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar