onsdag 22 januari 2014

Nya innebandygrejer

Idag var det innebandydags för Felizia igen. Förra veckan gick vi ju dit lite på chans, för att se om hon tyckte det verkade roligt, och hade därför inte införskaffat några grejer. Men eftersom hon var jätteglad och nöjd efter förra onsdagens träning och gärna ville fortsätta, så lovade vi att hon såklart skulle få den utrustning som behövs :)
Så idag kom familjen och hämtade mig på jobbet och så åkte vi till XXL respektive Stadium och köpte skor, glasögon och klubba. Hon fick själv välja färger på de olika sakerna och resultatet blev:
 
Silverfärgade skor med rosa snören, och orangea glasögon
 
Blå/orange klubba
 
Redo för träning!
 
Idag var det föräldrafritt på träningen (är nog så det kommer att vara framöver, var för många förra gången (inte Felizia) som inte kunde koncentrera sig med all publik) och eftersom Felizias minne inte är det bästa ... ;) så kan jag inte berätta så mycket om vad de fick göra. Men hon kom i alla fall ihåg att de hade en dribblingsövning där de skulle avsluta med att försöka skjuta mål. Sen hade de lite match på slutet. Var lite mer än så, men det hade inte riktigt "fastnat" ... ;) Men Felizia var nöjd i alla fall och längtar till nästa onsdag. Tror det var extra roligt med egna grejer :)
 
Är barnet glad blir jag också glad :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar