lördag 11 januari 2014

Plus och minus

Dagens plus: 1) Vintern är här på riktigt! Det var ju alldeles underbart att få vakna till all (nåja, allt är ju relativt eller hur? ;) ) snö i morse. Mycket lättare att vakna när det är ljust ute än till det där gråtrista som varit.
2) Elin messade i morse och frågade om Felizia ville komma ut och leka med Valle - ja, tack! Skönt för henne att få komma ut lite, med en febrig lillasyster så skulle det ju liksom inte bli så mycket av den varan på hemmaplan.
De hade lekt i snön och åkt snowracer, bl.a. annat. Inne hade de bl.a. byggt med lego. Roligt hade hon haft! Tack Elin och Valle :)
 
Dagens minus: Är ju Jazmines fortsatta feber. I natt sov hon oroligt och hade hög feber (nära 40 grader) och ont i kroppen. Spelade ingen roll att man gav henne febernedsättande, det hjälpte inte så mycket ... Jobbigt att se henne sån, speciellt som det är så ofta :(
Det var lite bättre i förmiddags (då låg febern "bara" på dryga 38), men efter lunch steg den till knappa 40 igen och hon har legat i soffan i princip hela dagen sedan dess. Får se hur denna natt blir ...
Vi har ju varit till vårdcentral och närakut x antal gånger med henne. Även blivit remitterade till ÖNH pga hennes halsmandlar. Men än så länge har det inte hänt så mycket mer än så. Läkarna har tagit halsprover när de tycker att det har behövts, hon har fått mååånga penicillinkurer pga halsfluss och ett par pga öroninflammation. Ingen har riktigt tagit tag i VARFÖR hon blir sjuk så ofta. Både Elin och ett par kompisar går med sina barn på Barncentrum och är alla väldigt nöjda, så är inte Jazmine helt hundra i början på nästa vecka så blir det nog ett samtal dit, i hopp om att de ska kunna hjälpa henne mer grundligt.
 
Så här såg det ut för det mesta idag ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar