tisdag 14 januari 2014

Samma lika ... :(

Nä det blir nog ingen förskola för Jazmine denna vecka heller ... Vi såg ju en liten ljusning i söndags kväll, men igår morse så var febern tillbaka på 39 och sedan har den pendlat mellan 38,5-40 grader :( Idag har hon varit riktigt hängig och gnällig och mest legat i soffan. Inte ätit något på hela dagen. Fick i sig lite pasta vid middagen och sedan lite yoghurt före läggdags.
Igår ringde jag till Barncentrum i hopp om att få lite mer/bättre hjälp än vad vi har fått hittills. Tycker det räcker med all denna feber och annat skit för Jazmine nu - vill att det ska göras en mer grundlig utredning till varför hon är sjuk så ofta! Fick först tid i morgon, men var tydligen dubbelbokat...men på torsdag fm ska Jazmine i alla fall få träffa en läkare där. Hoppas bara att hon inte säger samma sak som "alla andra" - att "små barn har feber", "man får räkna med mycket sjukdomar under första året på förskolan", "det blir bättre vid 3 års ålder", osv ... Hoppas på en djupare undersökning så hon inte bara får penicillin (om så behövs) och sedan skickas hem!
 

 
Felizia är pigg och kry fortfarande, hoppas det fortsätter så. Första skolveckan har gått så bra så, vilket känns skönt, speciellt som Felizia var lite ledsen och så (mest kvällar) från det vi kom hem till nu när skolan började. Mailade hennes lärare om det innan skolstart, hur Felizia kände, och så goa som de är så har de frågat flera gånger hur Felizia mår, hur hon har känt, osv. Toppenlärare har hon, verkligen! :)
 
Måste ju bara säga det igen - vad underbart det är med snö och minusgrader! Det är så mycket ljusare och mysigare nu :) Och så har ju barnen (de flesta iaf) det så mycket roligare ute nu. Inte så konstigt kanske - kan ju tänka mig att det är liiite roligare att leka i den härliga snön jämfört med i väta och lera ;)
 
Njut av vintern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar